Banner 980x90

Latgales komanda izcīna trešo vietu peldēšanā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien un sestdien, 27. un 28.novembrī Liepājā pulcējās Latvijas četru reģionu – Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales labākie peldētāji, lai cīnītos par kausiem 26.Latvijas Novadu kausa izcīņā peldēšanā. Rēzeknes peldētāji treneru Diānas Gostevas un Sergejs Kudtjavceva vadībā startēja Latgales komandā.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne-Dūda, Maksims Peļņa izcīnīja pirmo vietu 100m tauriņstila peldējumā, otro vietu 50m tauriņstilā un trešo vietu 100m brīvajā stilā.

Deniss Lazdiņš pirmo reizi izpildīja SMK normatīvu 50m tauriņstilā, kas deva septīto vietu, vēl desmitā vieta 100m brīvajā stilā  un 11.vieta 50m brīvajā stilā, Iļja Daņilovs izcīnīja septīto vietu 500m brasā  un desmito vietu 100m brasā, bet Edgaram Klimovam 14.vieta 200m brīvajā stilā, 15.vieta 100m brīvajā stilā un 20.vieta 50m brīvajā stilā.

Abās stafetēs Latgales komanda izcīnīja trešo vietu, apsteidzot Vidzemes komandu, 4x50m brīvajā stilā un 4x50m tauriņstilā.  Abās stafetēs peldēja rēzeknieši Maksims Peļņa un Deniss Lazdiņš un daugavpilieši Pāvels Vilcāns un Maksims Harlaps.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)