Banner 980x90

Latgales vēstniecībā "Gors" atklās grupas "Menuets" jubilejas koncerttūri

Rīga, 10.okt., LETA. 27.oktobrī ar koncertu Latgales vēstniecībā "Gors" Rēzeknē sāksies grupas "Menuets" jubilejas koncerttūre "Menuetam 50", Latvijai 100", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Grupa "Menuets" ir viena no slavenākajām Latvijas rokgrupām, kas kļuva populāra kā komponista Imanta Kalniņa mūzikas izpildītāja, turklāt pašlaik "Menuets" ir vecākā grupa Latvijā. Grupas pirmā uzstāšanās notika 1968.gadā, kopā sanākot sešiem Jūrmalas skolēniem, kad brāļi Sējāni un Bartaševici kopā ar domubiedriem sāka kopīgus mēģinājumus rokmūzikā.

Jubilejas koncertprogrammā skanēs gan visu laiku skaistākās un populārākās "Menueta" dziesmas, kuru autors ir Kalniņš, gan grupas agrīnās dziesmas, kuru autori ir Adrians Kukuvass, Juris Sējāns un Juris Kulakovs.

Grupā joprojām muzicē Inese Pabērza, Kukuvass, Baiba Jagere, Kulakovs, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševics un Ikars Ruņģis. Kukuvass, Bartaševičs, un Sējāni ir pirmie Jūrmalas Goda pilsoņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)