Banner 980x90

Latvijas U-20 basketbolistēm 12.vieta Eiropas čempionātā

Latvijas U-20 valstsvienības basketbolistes ar zaudējumu noslēdza dalību šā gada Eiropas meistarsacīkstēs. Izšķirošajā spēlē par 11.vietu latvietes sīvā cīņā ar 55:57 piekāpās vienaudzēm no Beļģijas, liecina sacensību rīkotāju sniegtā informācija.
Lai gan latvietes lielāko cīņas daļu bija vadībā, tomēr neveiksmīgi tika aizvadīta pēdējā ceturtdaļa, kurā tika izsēts iekrātais pārsvars un beigās piedzīvots sāpīgs zaudējums ar divu punktu starpību.

Rezultatīvākā spēlētāja Latvijas izlases rindās bija Digna Strautmane, kura guva 18 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. 

Līdz ar šo zaudējumu Latvijas U-20 valstsvienības basketbolistes noslēda kontinenta meistarsacīkstes 12.vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)