Banner 980x90

Latvijas U-20 basketbolistes zaudē cīņā par vietu 1/4 finālā

Latvijas U-20 valstsvienības basketbolistes otrdien vēlu vakarā Kanāriju salās piedzīvoja zaudējumu izšķirošajā otrā posma spēlē, ar 51:68 piekāpjoties vienaudzēm no Polijas. Ar šo neveiksmi latvieties zaudēja cerības iekļūt turnīra ceturtdaļfinālā, jo grupā ierindojās piektajā vietā.
Latvijas izlases līdere Paula Strautmane guva 13 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet 12 punkti bija Artas Frīdenbergas rēķinā.

Turnīra turpinājumā latvietes cīnīsies par 9. līdz 16.vietu. Pirmajā "play-off" spēlē jātiekas ar Čehiju. 

Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Aigars Nerips pēc spēles atzina, ka viņa "lielākā kļūda šodien bija tā, ka nespēju atrast aizvietotājas spēlētājām, kuras vai nu spriedzes vai citu iemeslu dēļ pārāk tālu atkāpās no spēles plāna un saviem pienākumiem".

"Jau pārbaudes turnīrā bija jūtams, ka Polijas izlases ātrā un agresīvā spēle mums sagādā lielas grūtības. Bija problēmas ar bumbas kontroli, uzbrukumu veidošanu. Uzvarējām cīņā pie groziem, agresivitāte it kā bija pietiekama, tomēr kopumā Polijas izlase spēlēja pārliecinošāk. Izšķirošo lūzumu Polijas komanda nostiprināja ar precīziem trīspunktniekiem. Zinājām, ka pretinieces ir labas metējas un, tikko pazuda disciplīna aizsardzībā, viņas mūs uzreiz sodīja. Pēc tāda nokdauna ceturtās ceturtdaļas sākumā vairs neatguvāmies," sacīja Nerips.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)