Banner 980x90

Laulājoties lidojuma laikā gaisa balonā, 50 pāri centīsies sasniegt Ginesa rekordu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svētdien, 14.februārī, lidojumā gaisa balonā iecerēts salaulāt 50 pārus, lai tādā veidā sasniegtu jaunu pasaules Ginesa rekordu, aģentūru LETA informēja biedrības "Sky Amazons" valdes priekšsēdētāja Inga Ūle.

Līdz ar laulībām gaisa balonā noslēgsies arī ziemas gaisa balonu festivāls "Love Cup 2016", kas norisinājās no 11.februāra.

Laulājoties lidojuma laikā gaisa balonā, 50 pāri centīsies sasniegt pasaules Ginesa rekordu "Vislielākais vienlaikus lidojumā gaisa balonā salaulāto pāru skaits". Ginesa rekords ir pieteikts un ar nosaukumu "Largest airborne wedding" oficiāli ir reģistrēs pasaules Ginesa rekorda organizācijā.

Atbilstoši Civilās aviācijas aģentūras (CAA) izsniegtajai atļaujai arī šodien dažādo izmēru gaisa baloni debesīs lidos virs Jēkabpils un tai līdzās esošā Krustpils, kā arī Salas un Viesītes novada. Tādējādi būs gādāts, lai gaisa balonus debesīs var redzēt iespējami daudz vietējo iedzīvotāju maksimāli plašā diapazonā.

Savukārt, iestājoties tumsai, gaisa baloni skatītājus priecēs ar vakara spīdēšanu un atsaites lidojumiem.

Ziemas gaisa balonu festivāla organizatori gan uzsver, ka pats pirmais un svarīgākais uzdevums ir drošība, tādēļ katra iecerētā aktivitāte tiks īstenota tikai tad, ja meteoroloģiskie apstākļi ļaus to veikt droši. Nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā aktivitātes ar gaisa baloniem var mainīt norises vietu vai tikt atceltas.

Lidojumus ar gaisa balonu varēs vērot gan klātienē, gan tiešraidēs vietnēs "straume.lmt.lv" un "TVnet.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)