Banner 980x90

Laulību gredzeni klasikas un avangarda cienītājiem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Topošais vīrs un sieva īpaši gaida to momentu, kad varēs apmainīties ar laulību gredzeniem. Brīdī, kad laimīgais pāris apliecina mīlestību un uzticību, gribas, lai viss būtu ideāli. Laulību gredzeni simbolizē mīlestības un harmonijas pilnu laulību. Gredzens ir tas, kas ik dienu atsauks atmiņā kāzu svinības, tāpēc tas jāizvēlas rūpīgi. Lai šis mīlestības apliecinājums iepriecinātu ne tikai kāzu dienā, bet arī visu turpmāko dzīvi, jāņem vērā gredzena materiāls, forma, stils, kā arī jaunā pāra ikdienas ieradumi.

Pirkt gatavu gredzenu vai pasūtīt jaunu?
Laulību gredzeni ir īpašs juvelierizstrādājumu veids, un radoši meistari spēj radīt no metāla īstu mākslas darbu. Lai iegādātos kāzu gredzenus, Jums ir divas opcijas:
- juvelierizstrādājumu salons. Ja nevēlaties tērēt gredzenu meklēšanai daudz laika un esat apmierināti ar konkrētā salona sniegto kvalitāti, gatavu gredzenu iegāde ir piemērota opcija. Salonos parasti ir daudz laulību gredzenu variantu, turklāt rotu var padarīt individuālu, pasūtot gravējumu;
- gredzens pēc pasūtījuma. Unikāls, atbilstoši individuālām vēlmēm veidots laulību gredzens kļūs par jaunā pāra vērtīgāko un mīļotāko rotu. Juvelieris var ieteikt interesantus, nestandarta dizaina risinājumus un palīdzēt izvēlēties Jums piemērotākos materiālus. Šādi laulību gredzeni var būt gan klasiski, gan moderni, turklāt gala lēmumu par gredzena dizainu pieņemsiet Jūs.
Juvelieriem, kuri strādā ar privātajiem pasūtītājiem, parasti ir arī neliela gatavu gredzenu kolekcija. Sazinieties ar meistariem un noskaidrojiet, kādi laulību gredzeni būs piemēroti tieši Jums.

Ko nedrīkst aizmirst pirms gredzenu iegādes?
Laulību gredzeni ir viena no svarīgākajām svinību detaļām, tāpēc pirms došanās pie juveliera pārbaudiet, vai
- zināt precīzu izmēru – vienkārša dizaina gredzenus var pastiept un samazināt, bet sarežģītus, neregulāras formas gredzenus ir grūtāk pielāgot citam izmēram;
- esat izlēmuši, kāds būs gredzenu stils – tradicionāli līgava un līgavainis pasūta vienādus gredzenus, taču pēc individuālā pieprasījuma līgavas rotu var padarīt krāšņāku, izrotājot ar dārgakmeņiem;
- Jums ir noteikts budžets – laulību gredzenu cena ir atkarīga no materiāla un sarežģītības pakāpes, bet nav jātērē bagātība, lai iegādātos skaistu un oriģinālu zelta vai sudraba gredzenu.

Orientēties plašajā gredzenu piedāvājumā palīdz portāls mūsdienīgai līgavai Līgavām.lv. Tur atradīsiet labāko salonu un meistaru kontaktus, kā arī noderīgus ieteikumus kāzu organizēšanā. Ienāciet www.ligavam.com un uzziniet, kā organizēt neaizmirstamus mīlestības svētkus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)