Banner 980x90

LG televizori – jaunas iespējas tehnoloģiju pasaulē

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ar televizora palīdzību mūsu mājās nonāk filmas, mūzika, informācija par visu, kas notiek pasaulē. Tieši tāpēc televizori vēl aizvien stabili turas pirktāko elektronikas preču topā. Turklāt televizors vairs nav tikai televīzijas viļņu translators – mūsdienīgus TV modeļus var savienot ar datoru, fotoaparātu, un pat pieslēgt internetam!

Modernās tehnoloģijas palīdz ražot televizorus, kas ir draudzīgākas cilvēka redzei – liela izšķirtspēja padara attēlu skaidrāku, savukārt plakanais ekrāns neļauj veidoties atspulgiem, ja telpā ir ieslēgta gaisma. 

LG televizori ir vieni no pirktākajiem televizoru modeļiem – plānais un plakanais ekrāns, plašs cenu spektrs un iespēja izvēlēties piemērotāko iebūvēto funkciju komplektu pievilina daudzus. LG televizori nāk no ražotāja ar vairāk nekā 50 gadu ilgu vēsturi. LG ir izstrādājis jaunas tehnoloģijas – kāpēc gan neieviest tās savās mājās?

Ātra un droša iepirkšanās Latvijā lielākajā interneta veikalā 1a.lv
Ja plānojat iegādāties LG televizoru, ienāciet interneta veikala mājaslapā 1a.lv! Ar interneta veikala palīdzību nepieciešamo preci varēsiet nopirkt ātrāk nekā elektronikas veikalā, turklāt interneta veikalā Jums nav jāpaļaujas uz konsultanta zināšanām. 1a.lv speciālisti ir apkopojuši visus svarīgākos datus par televizoriem, piemēram, izmērs un izšķirtspēja. Tā ir pārbaudīta informācija, kurai varat uzticēties. Tomēr, ja radušies jautājumi, sazinieties ar 1a.lv profesionālajiem konsultantiem.

Atkarībā no tā, cik lielu summu esat gatavs ieguldīt televizora iegādē, varat uzstādīt cenas ierobežojuma parametrus. LG televizori ir tehniski ļoti atšķirīgi, un tāpēc 1a.lv piedāvā atlasīt šīs preces pēc
- izšķirtspējas;
- ekrāna izmēra collās;
- iebūvētām funkcijām – 3D, Smart TV, interneta pārlūka un pieejamiem pieslēguma portiem.

1a.lv ieklausās klientu vēlmēs
LG televizori ir pieejami līzingā ar izdevīgiem nosacījumiem – varat pirmos 3 mēnešus nemaksāt neko vai arī izvēlēties, cik liela pirmā iemaksa Jums ir pieņemama. Nosakiet līzinga laiku un preces profilā uzreiz redzēsit, kāds būs ikmēneša maksājums.

1a.lv interneta veikala attiecības ar klientiem nebeidzas preces iegādes brīdī – tas nodrošina arī visērtāko pirkumu piegādi. Jūs varat izvēlēties vienu no piegādes veidiem:
- 1a.lv birojā – bezmaksas piegādes veids;
- norādītājā adresē un vēlamajā laikā – Jums būs jāgaida pirkums ne ilgāk par 3 dienām;
- saņemt pasūtījumu varat Jums tuvākajā Pickup Paku Bodes, Pasta stacijas vai Omniva punktā.

LG televizori papildinās Jūsu mājas interjeru un padarīs filmas un informatīvās programmas vēl baudāmākas. Ienāciet 1a.lv veikala mājaslapā un izvēlieties sev jaunu televizoru par izdevīgu cenu jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)