Banner 980x90

LMT Rēzeknē atklāj Latgalē pirmo mobilā satura centru

Publicitātes foto
Publicitātes foto

3.novembrī Rēzeknē atklāts Latgalē pirmais Latvijas Mobilā Telefona (LMT) mobilā satura centrs, kas veidots kā brīvi pieejama tehnoloģiju telpa, kurā ikviens var praktiski apgūt jaunāko mobilo tehnoloģiju iespējas, iepazīt mobilās lietotnes un citas mobilā satura iespējas. 

Rinalds Kalniņš, LMT Retail & Logistics valdes priekšsēdētājs: "Viedtālruņi ieņem stabilu vietu Latvijas iedzīvotāju ikdienā – tos lieto jau vairāk nekā 70% LMT klientu, un teju 200 tūkstoši izmanto ātrgaitas mobilā interneta priekšrocības. Tomēr atslēga pilnvērtīgai šo iespēju izmantošanai, lai patiešām uzlabotu savu ikdienu, slēpjas zināšanās un gudrā mobilo tehnoloģiju pielietojumā. Tāpēc mūsu mērķis ir visā Latvijā nodrošināt mobilā satura centrus, kas palīdzēs iedzīvotājiem iepazīt mobilo tehnoloģiju novitātes un efektīvi tās pielietot."

LMT mobilā satura centrs piedāvā ne vien profesionālas konsultācijas par sakaru pakalpojumiem, mobilajām ierīcēm un to lietotnēm, bet arī iespēju katram pašam izmēģināt jaunākās tehnoloģijas un īpaši iekārtotās interešu zonās praktiski apgūt iespējas, ko sniedz dažādu specializētu ierīču un lietotņu savienošana – piemēram, sporta un mūzikas jomā. 

"Rēzeknes mobilā satura centrs ir pilnībā radīts Latvijā, sākot no idejas un koncepta izstrādes līdz pat Latvijā ražotām mēbelēm un vietējo mākslinieku darbu reprodukcijām interjerā. Centrā izveidotas arī demonstrāciju salas, kurās var izmēģināt jaunākās mobilās ierīces, iepazīt viedpalīgus un plašās mobilā satura iespējas. Mobilā satura centrs turpmāk būs ērta vieta, kur Rēzeknes iedzīvotājiem uzzināt par jaunākajām mobilajām tehnoloģijām un apgūt to pielietojuma iespējas savā ikdienā," stāsta Andris Lomanovskis, jaunā LMT mobilā satura centra Rēzeknē vadītājs.

LMT mobilā satura centrs gaidīs apmeklētājus tirdzniecības centrā "Rimi Rēzekne", Atbrīvošanas alejā 138, katru dienu no plkst.10.00 līdz 21.00. Atklāšanas nedēļas ietvaros, līdz 8.novembrim centra apmeklētājiem pieejama 20% atlaide mobilo ierīču aksesuāriem, kā arī citi īpašie piedāvājumi. 

Kopumā LMT mobilā satura centru attīstībā visā Latvijā tuvāko gadu plāno ieguldīt 3,2 miljonus eiro – veltot līdzekļus ne tikai centru iekārtošanai, bet lielu uzmanību pievēršot darbinieku apmācībām par lietotnēm un citu mobilo saturu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)