Banner 980x90

Logi un durvis. SIA "KTK Logi"

PVC logi ir mūsdienīgākā un energoefektīvākā izvēle ikvienam mājoklim. PVC logi ir ar izciliem siltumizolācijas rādītājiem. It īpaši tas attiecas uz PVC logiem ar trīs stiklu paketi.

PVC logi

PVC logi ir mūsdienīgākā un energoefektīvākā izvēle ikvienam mājoklim. PVC logi ir ar izciliem siltumizolācijas rādītājiem. It īpaši tas attiecas uz PVC logiem ar trīs stiklu paketi.

Logu siltumvadāmības īpašības raksturo Uw vērtības rādītājs. Siltākie PVC logi ir ar koeficientu Uw = 0,80. Jo zemāks šis koeficients, jo labāka ir izolācija un mazāki siltuma zudumi. Tātad PVC logi ne tikai padarīs telpas siltākas, bet arī palīdzēs ietaupīt.

PVC logi arī ļoti veiksmīgi mazina trokšņus no ārpuses. Tos aiztaisot, praktiski nevarēs sadzirdēt, kas notiek aiz loga. Tādā veidā varēs iegūt klusumu un mieru mājoklī.

Logi ir viens no svarīgākajiem mājas elementiem. Tie nodrošina mājokļa kvalitāti, veido individuālu izskatu, kā arī savieno iekšējo interjeru ar ārējo pasauli. PVC logi ir viegli pielāgojami jebkuram interjeram un eksterjeram, radot vienotu mājas izskatu.

Plastmasas logi

Plastmasas logi jeb PVC logi lieliski izolē trokšņus, notur siltumu un ir multifunkcionāli. Kvalitatīvi plastmasas logi ar mikrovēdināšanas, atgāšanas un atvēršanas mehānisma furnitūru, kā arī ar pretuzlaušanas sistēmu. Tas ļaus efektīvi vēdināt telpas dažādos režīmos, arī aukstā laikā.

Plastmasas logi ir izturīgi, tos ir gandrīz neiespējami izdauzīt. Izturība un pretuzlaušanas sistēma nodrošina to augsto drošības pakāpi.

Īpaši unikāli ir Greenline plastmasas logi bez svina. Tā ir ekoloģiska izvēle.  Greenline plastmasas logi tiek ražoti no 6-kameru energoekonomiskiem bezsvina PVC greenline profiliem ar oriģinālām vācu gumijām savienojumā ar energoekonomiskām stikla paketēm ar koeficientu U =0,6 W/m²K kuru ekonomijas zudums ir par 25% mazāk, nekā daudzu citu logu un durvju ražotājiem, kas izmanto 5-kameru profilus ar platumu 70 mm. Tie ekonomē enerģiju, kas nozīmē arī savu naudu. Tiem piemīt ilggadīga noturība, kas nozīme, ka nav nepieciešams izmantot remonta pakalpojumus un tas ekonomē budžetu. Logu komponentu ekoloģiskums nozīme ilgu kalpošanas termiņu (ap 30 gadiem) kā arī atmosfēras nepiesārņošanu. Greenline plastmasas logi ir antialerģiski, kas nozīme, ka tie nerada alerģiskas reakcijas.

Ārdurvis

Ārdurvis ir pirmais kontakts ar jūsu mājokli, pirmais, kam tiek pievērsta uzmanība – tās ir kā ēkas vizītkarte. Ārdurvis savieno iekšējo interjeru ar ārējo pasauli un parāda mājas iekšējas un ārējas atmosfēras mijiedarbību. Tās gan vēsta par mājas saimnieka gaumi, gan izceļ ēkas eksterjera dizaina risinājumus.

Ārdurvis jāizvēlas tā, lai tās būtu vienotā stilā ar ēku, tajā pašā laikā tām jābūt arī drošām un trokšņus izolējošām. Noteikti jāpievērš uzmanība arī tam, lai ārdurvis labi iekļautos apkārtējā vidē.

KTK LOGI piedāvā Latvijā ražotas kvalitatīvas metāla ārdurvis. Tās tiek ražotas no tērauda caurulēm. Šīs ārdurvis atšķiras ar augstu izturību un uzticamību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)