Banner 980x90

LTRK marta sākumā Rēzeknē rīkos diskusiju par administratīvi teritoriālās reformas nozīmi

Rīga, 28.febr., LETA. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus marta sākumā apmeklēt atvērto durvju dienu, lai uzzinātu aktuālo informāciju par biznesa attīstības iespējām sadarbībā ar LTRK un citām organizācijām un diskutētu par administratīvi teritoriālo reformu un tās nozīmi Latgales reģionā, aģentūru LETA informēja LTRK.

Pasākums notiks, 7.martā, plkst.12 Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā, Atbrīvošanas alejā 115 k/4, Rēzeknē.

Pasākumā uzstāsies LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, Projektu pārvaldības un tehnoloģiju pārneses kontaktpunkta vadītāja Lienīte Litavniece, kā arī pārstāvji no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM), Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un Latgales plānošanas reģiona.

Dienas pirmajā daļā klātesošajiem būs iespēja rast ieskatu LTRK darbības pamatvirzienos un uzņēmējiem sniegtajā atbalstā biznesa izaugsmes veicināšanai Latvijā un ārpus tās, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem. Savukārt pēc tam notiks sarunas par gaidāmo administratīvi teritoriālo reformu, par ko diskusijas aizsāktas šā gada sākumā Zemgalē, kurās interesenti varēs paust viedokli un uzzināt uzņēmēju biedrības, VARAM un citu organizāciju redzējumu par tās ietekmi uz Latgales reģiona attīstību.

"LTRK aktīvi strādā pie administratīvi teritoriālo reformu vadlīniju izstrādes, kas tiek veidotas, balstoties uz uzņēmēju redzējumu. To mērķis ir atrast gan uzņēmēju un iedzīvotāju, gan pašvaldību interesēm atbilstošāko reģionālās reformas modeli," teica LTRK valdes priekšsēdētājs, skaidrojot, ka veiksmīgai biznesa attīstībai būtiski apzināt un izvērtēt esošās nepilnības, kas ietekmē visas puses.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)