Banner 980x90

Lūznavas muižā notiks Latgales tūrisma konference

Daugavpils, 10.nov., LETA. Šodien Rēzeknes novadā, Lūznavas muižā notiks ikgadējā Latgales tūrisma konference, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldībā.

Konference gaitā Latgales tūrisma asociācijas "Ezerzeme" valdes priekšsēdētāja Līga Kondrāte sniegs ieskatu aizvadītajā tūrisma sezonā. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departamenta vadītāja Inese Šīrava pastāstīs par tūrisma attīstības tendencēm. Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības atbalsta centra komercdarbības konsultants Andris Kucins informēs par tūrisma uzņēmējdarbības vides attīstības iespējām. Vidzemes Augstskolas profesore, pētniece, Latvijas Ekonomistu asociācijas biedre Dr.oec. Agita Līviņa sniegs profesionālus padomus, kā saglabāt unikālās vērtības, tās izmantojot tūrismā un dodot iespēju nopelnīt.

Dabas aizsardzības pārvaldes Latgales reģionālās administrācijas Dabas izglītības centra vadītāja Regīna Indriķe pastāstīs par dabas tūrismu un vides pieejamību īpaši aizsargājamās dabas teritorijās Latgalē. Lauku tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" prezidente Asnate Ziemele, analizējot 2017.gada statistikas datus, tendences un aktivitātes sniegs ieskatu asociācijas aktualitātēs un informēs par 2018.gada iecerēm. "Lauku ceļotājs" pārstāvis un tūrisma eksperts Juris Smaļinskis stāstīs par lauksaimniecības, amatniecības, zvejniecības un citu tradīciju mantojumu agro tūrismā. Kandavas novada muzeja vēsturnieks Agris Dzenis pievērsīsies lauksaimniecības tradīciju mantojumam Latvijā.

Konferences noslēgumā tiks pasniegtas balvas sešās nominācijās, suminot labākos Latgales tūrismā 2017.

Pasākumus organizē Latgales reģiona tūrisma asociācija "Ezerzeme" ar LIAA Tūrisma Departamenta un Latgales pašvaldību atbalstu un līdzfinansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)