Banner 980x90

Marta beigās Rēzeknē rīkos profesionālās un augstākās izglītības iestāžu izstādi "Izglītība un karjera"

Rīga, 13.marts, LETA. 29.martā no plkst.10 līdz 15 Rēzeknes novada pašvaldības telpās norisināsies reģionālā profesionālās un augstākās izglītības iestāžu izstāde "Izglītība un karjera", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Izstāde piedāvā 8.-12.klašu skolēniem un citiem interesentiem kopā ar skolu pārstāvjiem iepazīties un uzzināt vairāk par profesionālās un augstākās izglītības iespējām, satikties ar uzņēmējiem, kā arī izvēlēties iespējamo nākotnes profesiju un mācību vietu.

Izstādē jauniešus gaidīs profesionālās un augstākās izglītības iestādes no visas Latvijas - Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, Rēzeknes tehnikums, Malnavas koledža, Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola, Rīgas Tehniskā koledža, Ogres Meža tehnikums, Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Barkavas struktūrvienība, Rīgas Celtniecības koledža, Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskola, Nodarbinātības valsts aģentūra, Latvijas Universitātes Paula Stradiņa medicīnas koledža un citas iestādes un organizācijas. Izstādē varēs saņemt konsultācijas, informatīvus materiālus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs.

Izstādē paredzēta arī apvienības "Latgaļīšu reps" uzstāšanās.

Izglītības iespēju izstādi Rēzeknē rīko Uzņēmēju biedrība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)