Banner 980x90

Masļeņicu Rēzeknē svinēs ar gaismas šovu

Rīga, 1.marts, LETA. Nākamās nedēļas nogalē, 10.martā, Piedošanas svētdienā, plkst.11 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā norisināsies tradicionālo slāvu tautību svētku - Masļeņicas - svinības, kas noslēgsies ar uguns šovu, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama direktore Svetlana Semeņaka.

Pasākumā darbosies svētku tirgus, un notiks nacionālo virtuvju - ukraiņu, baltkrievu, krievu - ēdienu degustācija tautas dziesmu pavadījumā. Bērniem paredzētas spēles un rotaļas, kā arī vizināšanās ar zirgiem, interaktīvas meistardarbnīcas, konkursi, izlozes un balvas.

Tāpat sagaidāms Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras nama kolektīvu koncerts un skatītājus priecēs arī vieskolektīvi no Velikije Luki.

Pasākuma kulminācija - uguns šovs ar tradicionālu salmu lelles dedzināšanu.

Ieeja pasākumā ir bezmaksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)