Banner 980x90

"Mis un Misters Rēzekne 2015" finālisti izbauda vasaru kopā

Jau ceturto gadu pēc kārtas Pasākumu aģentūra YES sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūru "Rēzeknes kultūras un tūrisma cents" organizē projektu "Mis un Misters Rēzekne", pilsētas informācijas portālu tīklam Rezekne24.lv ziņo organizatori.

5.jūnijā žūrija izvēlējās desmit finālistus - Benatele Fiļippova, Ilze Jonikāne, Valērija Klimanova, Viktorija Diklaba, Zane Novika, Aleksandrs Ivanovs, Aleksandrs Otrašķevičs, Elvijs Kindzulis, Juris Katkovskis, Vadims Vereda. Jau ir pagājušas vairākas nedēļas, kā jaunieši gatavojas vasaras lielākajam notikumam - projekta fināla šovam, kas paredzēts 9.augustā Latgales vēstniecības "GORS" telpās.

Projekta "Mis un Misters Rēzekne 2015" finālistu nodarbību grafiks ir bijis piesātināts ar dažādām noderīgām un aizraujošām aktivitātēm, kurās jaunieši laiku pavadīja, gūstot daudzveidīgas zināšanas, kas lieti noderēs viņu turpmākajā izaugsmē. Projekta mērķis ir sniegt iespēju strādāt ar Latvijā atzītiem un sabiedrībā pazīstamiem profesionāļiem - horeogrāfiem, fotogrāfiem, stilistiem, frizieriem, imidža dizaineriem un vokālajiem pedagogiem. Jau pilnā sparā notiek horeogrāfijas apgūšana pie deju pasniedzējas Diānas Garančas, vokālie treniņi pie pedagoģes Jeļenas Matules, finālisti sporto trenažieru zālē "Jaguar Fitness" trenera Edgara Ratnieka un aerobikas pasniedzējas Andras Andžānes uzraudzībā, vakaros kopā ar "Mis Rēzekni 2013" Kristīni Rancāni dodas sportot pie dabas uz Ančupānu mežu vai pie Kovšu ezera.

Pateicoties ģenerālajam atbalstītājam Mednieku centram "OKSALIS", finālistiem tika sniegt iespēja ciemoties pie profesionāla un sertificēta pirtnieka - Arnolda Drelinga, kas jauniešus iepazīstināja ar pirts un kultūras mantojuma vērtībām. Finālisti piedalījās arī galda etiķetes apmācībā, kas norisinājās restorānā "Marijas Kafija".

Līdz finālam ir palicis mazāk par mēnesi un jau ir iespēja balsot par vairākām nominācijām, piemēram, par finālistu, kas iegūs nomināciju "Interneta simpātiju 2015" un saņems 200€ naudas balvu. Lai balsotu par nominācijas "Interneta Simpātija 2015", Jums ir jāsūta SMS ar dalībnieka kodu uz numuru 144, sīkāka informācija un dalībnieku kodi ir atrodami oficiālajā FB lapā "Mis un Misters Rēzekne" galerijā "BALSO PAR SAVU SIMPĀTIJU!" kā arī uz banera, kas atrodas pie restorāna "Marijas Kafija". Fotosesijas idejas tika realizētas pateicoties Uldim Vilkam un vizāžistei Montai Vilkai (www.wolfstudio.lv).

Lai balsotu par nominācijas "Skatītāju simpātija 2015", Jums ir jādodas uz restorānu "Marijas Kafija", kur pēc maltītes viesmīlis Jums izsniegs balsošanas anketu, kurā ir jāieraksta sava favorīta numurs un jāiemet kopējā balsojuma urnā. Jau fināla dienā mēs uzzināsim ne tikai, kas ir titulu, bet arī visu nomināciju ieguvēji.

Projekta "Mis un Misters Rēzekne 2015" finālistiem un radošajai darba grupai priekšā vēl daudz un dažādu aizraujošu notikumu pirms fināla šova, piemēram, piedalīšanās pilsētas svētku gājienā kopā ar projekta sponsoru SIA "Latgalija", volejbola turnīrs, ūdens izklaides ar ūdens motocikliem, iespēja spēlēt airsoftu, kopīgi piedalīties piknikā, mācīties dejot Zumbu, piedalīties šaušanas sacensībās un ķert zivis, apmeklēt salonu "LARA" un izbaudīt tur skaistumkopšanas procedūras, filmēt vairākus video, kurus skatītāji varēs vērot fināla dienā, piedalīties pilsētas svētku pasākumos, kopā ar projekta "Rēzeknes Princese un Princis 2015" finālistiem sveikt pilsētu 730.dzimšanas dienā, doties kopīgā tērpu piemērīšanā pie dizaineriem, kas rūpējas par tērpiem fināla šovam. Tam visam varēs sekot līdzi arī skatītāji, jo jau ir iespējams vērto video atskaites, jeb "Projekta dienasgrāmatu", kurā Jums būs iespēja iepazīties ne tikai ar aktivitāšu programmu, bet arī ar katru finālistu tuvāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)