Banner 980x90

Nākamgad plānots celt maksu par ūdeni un kanalizāciju Viļānu novadā

Jelgava, 24.okt., LETA. No 2019.gada 1.marta plānots celts kanalizācijas un ūdensapgādes pakalpojumu tarifus Viļānu novadā, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Paredzēts, ka ūdensapgādes pakalpojumu maksas pieaugums būs 57%, un līdzšinējo 0,63 eiro vietā būs jāmaksā 0,99 eiro par kubikmetru. Savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifa pieaugums būs mazāks - teju 28%. Proti, tarifs varētu palielināties no 1,31 eiro līdz 1,67 eiro par kubikmetru.

SIA "Viļānu namsaimnieks" skaidroja, ka tarifu izmaiņas ir saistītas ar ūdenssaimniecības izmaksu pieaugumu un sniegto pakalpojumu apjomu samazinājumu.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par tarifu projektu iedzīvotāji var komunālajā uzņēmumā 20 dienu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)