Banner 980x90

Naktī Rēzeknē izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīga, 18.maijs, LETA. Šonakt Rēzeknē angāra tipa ēkā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.3.04 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Rēzeknes novada Audriņu pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies angārā. Ierodoties notikuma, tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu angāra tipa ēkā deg darbnīcas 400 kvadrātmetru platībā un blakus esošā šķūņa jumta konstrukcija 15 kvadrātmetru platībā. Plkst.5.57 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Bet plkst.20.09 VUGD saņēma izsaukumu uz Lambertu lielu Mārupē, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg pie dzīvojamās mājas piebūvēta garāža 80 kvadrātmetru platībā un ēkas ārsiena 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.22.41.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, riepas, zaru kaudze, koks, meža zemsedze, kūdra, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, elektrolīnijas vadi, mēbeles, divas vieglās automašīnas, kravas automašīna, divas dārza mājas.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 41 izsaukumus - 23 uz ugunsgrēku dzēšanu un 11 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)