Banner 980x90

Nautrēnu Romas katoļu baznīcā ieskandinās restaurētās ērģeles

Daugavpils, 28.maijs, LETA. Svētdien, 3.jūnijā, plkst.11.30 pēc dievkalpojuma Rēzeknes novadā, Nautrēnu Jaunavas Marijas bezvainīgās ieņemšanas Romas katoļu baznīcā, notiks restaurēto ērģeļu ieskandināšanas koncerts, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada pašvaldībā.

Koncertu atklās ērģelniece Guna Kise, kam sekos mūziķa Haralda Sīmaņa uzstāšanās, kura programmā paredzēta gan ērģeļmūzika, gan dziedājums un ģitārspēle. Koncerta gaitā ērģeļu restaurācijas projekta vadītāja, biedrības "Sovim ļaudim" pārstāve Andra Zubko-Melne sniegs ieskatu arī restaurācijas darbu norisē. Pasākuma gaitā tiks nodrošināta arī ērģeļspēles videoprojekcija.

Ieeja biedrības "Sovim ļaudim" rīkotajā koncertā būs par ziedojumiem, kas tiks novirzīti baznīcas ērģeļu balkona remontdarbiem.

Ērģeļu restaurācijas darbs Nautrēnu Jaunavas Marijas bezvainīgās ieņemšanas Romas katoļu baznīcas ilga trīs gadus un izmaksāja aptuveni 20 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)