Banner 980x90

Neilgi pēc pilnvaru apstiprināšanas no darba Rēzeknes domē atsakās jaunā deputāte Plavinska

Rīga, 26.nov., LETA. Tikai divas nedēļas pēc pilnvaru apstiprināšanas no darba Rēzeknes domē atteikusies jaunā deputāte Līvija Plavinska (LP, VL-TB/LNNK, V), aģentūra LETA uzzināja domē.

Deputātiem domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (S) skaidroja, ka Plavinska lēmusi atteikties no deputātes mandāta, jo nespēj savienot deputātes darbu ar pamatdarbu Rēzeknes novada Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītājas amatā. Par deputātes pilnvaru izbeigšanu pirms termiņa domnieki nobalsoja vienbalsīgi.

Bartaševičs skaidroja, ka ieņemt deputāta vietu pašvaldība aicinās nākamo Plavinskas pārstāvēta saraksta populārāko kandidātu. Centrālās vēlēšanu komisijas informācija liecina, ka darbu domē varētu sākt dzejniece Anna Rancāne, kura pašlaik strādā Rēzeknes novada pašvaldībā par mājaslapas satura redaktori.

Jau vēstīts, ka novembra sākumā Rēzeknes domes deputātu pilnvaras apstiprinātas Plavinskai un Bērnu-jaunatnes sporta skolas trenerim Aleksejam Grehovam (S). Abi deputāti pilnvaras ieguvuši, iepriekšējiem deputātiem Jānim Krišānam (S) un Edmundam Teirumniekam (VL-TB/LNNK) sākot darbu Saeimā.

Plavinska un Grehovs jau aizvadījuši pirmo domes sēdi. Grehovs ievēlēts Pilsētas attīstības, infrastruktūras un sabiedriskās kārtības komitejā un Kultūras, izglītības, sporta, veselības, sociālo un darba lietu komitejā, bet Plavinska darbosies Finanšu un budžeta komitejā.

Tāpat ziņots, ka Grehovs pērnā gada pašvaldību vēlēšanās bija desmitais populārākais saraksta deputāta kandidāts un palika pirmais "aiz strīpas", "Saskaņai" iegūstot deviņus mandātus domē.

Savukārt Rēzeknes novada pašvaldības darbiniece Plavinska pagājušajā gadā startēja uz pilsētas domi no Latgales partijas, nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" un "Vienotības" apvienotā saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)