Banner 980x90

Nepieciešama autoskola Rēzeknē? Uzzini, kur mācīties izdevīgi!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja vēlies iegūt autovadītāja apliecību, noteikti esi domājis, kur atrast pieredzējušus pasniedzējus. Izvēloties kvalitatīvas apmācības, varēsi ne tikai droši sēsties pie stūres, bet arī ietaupīt naudu, nokārtojot CSDD eksāmenu ar pirmo piegājienu. Lai mācītos labā autoskolā, nav nepieciešams doties uz galvaspilsētu, jo autoskola Rēzeknē piedāvā B kategorijas apmācības personām no 16 gadu vecuma. 

Efektīvi braukšanas kursi Tev ērtā laikā
Rēzeknes centrā, Kosmonautu ielā 6-7, atrodas autoskolu alianses "Credo Autoprieks" filiāle. Autoskolā var iziet pilnu B kategorijas kursu, kurā ietilpst
- reģistrācija autoskolā;
- teorētiskā apmācība;
- dokumentu noformēšana;
- autoskolas eksāmens.

Tā kā autovadīšanas iemaņas nevar iegūt bez prakses, "Credo Autoprieks" piedāvā arī braukšanas nodarbības. Katram instruktoram ir individuāls darba laiks un stundas likme, tāpēc viegli varēsi atrast sev piemērotu variantu. Apmācību ilgums ir 5 vai 7 nedēļas atkarībā no nodarbību intensitātes. Mācīties iespējams darba dienu vakaros vai nedēļas nogalēs. 

Autoskola ar labu reputāciju
Autoskolu skaits ir mērāms desmitos, taču ik gadu tūkstoši cilvēku izvēlas mācīties tieši "Credo Autoprieks". Autoskolas studenti novērtē
- labvēlīgu vidi un individuālu pieeju. Mācību grupās vienlīdz liela uzmanība tiek veltīta katram studentam; 
- efektīvu mācību metodiku. Teorija tiek izskaidrota saprotami, lai ikviens students zinātu, kā pielietot iegūtās zināšanas praksē;
- augstu zināšanu līmeni un pārliecību par saviem spēkiem. Vairums autoskolas studentu nokārto CSDD eksāmenu pirmajā reizē.

Lai veiksmīgāk sagatavotu studentus CSDD eksāmenam, "Credo Autoprieks" nodrošina iespēju mācīties tiešsaistē. Jebkurā brīdī Tu vari atkārtot braukšanas teoriju, turklāt autoskolas mājaslapā var bez maksas kārtot izmēģinājuma eksāmenu un uzzināt tēmas, kas vēl jāatkārto.

Plašs braukšanas kursu piedāvājums
Ja vēlies iegūt kravas mašīnas, autobusa vai traktortehnikas vadītāja tiesības, "Credo Autoprieks" būs īstā vieta, kur mācīties. Kursi notiek lielākajās Latvijas pilsētās un norisinās gan darba dienās, gan nedēļas nogalēs. Visi autoskolas studenti var iziet arī papildu apmācības:
- pirmās palīdzības kursus. Mācības ilgst 2 dienas, un studenti saņem atbilstošo sertifikātu;
- pretavārijas kursu. Vienas dienas laikā var apgūt auto vadīšanas tehniku uz dažādiem brauktuves segumiem.

Šī būs īstā autoskola, kur uzsākt un pilnveidot braukšanas prasmes neatkarīgi no vecuma un vadītāja stāža. Pieteikšanās kursiem notiek tiešsaistē, autoskolas mājaslapā www.credoautoprieks.lv. Ienāc un iepazīsties ar detalizētu informāciju par apmācībām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)