Banner 980x90

Norisinājās ikmēneša šaha turnīrs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ir notikušas Rēzeknes pilsētas ikmēneša Tempo un ātrspēles turnīru šahā "Rēzekne – 2015" 11.posma spēles, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne-Dūda.

Sacensības notiek reizi mēnesī pēc Šveices sistēmas septiņās kārtās visa gada garumā. Kopvērtējumā tiks vērtēti labākie astoņu posmu rezultāti. Tempo turnīrā kopvērtējumā dalībnieki tiks vērtēti trīs grupās – jaunieši līdz 18 gadu vecumam, pieaugušie no 18-50 gadiem un veterāni virs 50 gadu vecuma.

Uz novembra posma spēlēm bija ieradušies 12 dalībnieki. Tempo turnīrā pirmo vietu ar 6,5 punktiem izcīnīja Dainis Viļums (I sporta klase, reitinga punkti 2016), otrajā vietā ar 5 punktiem Georgijs Nikiforovs (I, 1921), trešajā vietā ar 4,5 punktiem Anatolijs Jasinskis (I, 2001).

Ātrspēles turnīrā piedalījās 8 šaha spēlētāji, un pirmo vietu ar 5,5 punktiem izcīnīja D.Viļums, otro vietu ar 5,5 punktiem – A.Jasinskis, trešo vietu ar 4,5 punktiem - Aleksandrs Vasiļkovs (I, 1832).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)