Banner 980x90

Norisināsies zemledus makšķerēšanas sacensības "Lielais Lubāna loms 2018"

Daugavpils, 18.janv., LETA. 3.februārī uz Lubāna ezera ledus, Lubāna mitrāja informācijas centra apkaimē norisināsies zemledus makšķerēšanas sacensības "Lielais Lubāna loms 2018", aģentūru LETA informēja Lubāna mitrāja informācijas centrā.

Sacensību dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija Lubāna mitrāja informācijas centrā sāksies plkst.8.30, sacensību atklāšana - plkst.9.30, makšķerēšanas laiks - četras stundas.

Sacensības noritēs individuālā konkurencē trijās grupās - savā starpā spēkiem mērosies vīrieši, kas vecāki par 16 gadiem, sievietes, kuras vecākas par 16 gadiem, un jaunieši vecumā līdz 16 gadiem. Sacensībās drīkstēs makšķerēt vienlaicīgi ar vienu makšķeri, kas aprīkota ar vienu āķi. Dalībniekiem jābūt klāt derīgai makšķerēšanas kartei.

Par uzvarētāju individuālajā vērtējumā kļūst dalībnieks, kuram būs vislielākais noķerto zivju svars. Vienāda svara gadījumā uzvarētājs būs tas, kurš noķēris lielāko zivi. Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar balvām un diplomiem, visi pasākuma dalībnieki saņems piemiņas balvas.

Sacensību rīkotāji dalībniekiem nodrošinās bezmaksas pusdienas, autostāvvietu, ugunskuru, līdzjutējiem un mazākajiem dalībniekiem iespēju sasildīties informācijas centra telpās. Dalības maksa pieaugušajiem - pieci eiro, jauniešiem – bez maksas.

Sacensību mērķis ir popularizēt makšķerēšanas sportu, kā veselīgu un aktīvu sporta veidu un noskaidrot 2018.gada labākos sportistus zemledus makšķerēšanā.

Sacensības "Lielais Lubāna loms 2018" Starptautisko mitrāju dienu ietvaros pirmo reizi organizē Lubāna mitrāja informācijas centrs. Ņemot vērā ledus situāciju, sacensību laiks var tikt mainīts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)