Banner 980x90

Notiks Rēzeknes novada čempionāts florbolā

Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv

Lai noskaidrotu labākos Rēzeknes novada florbolistus popularizētu florbolu novada iedzīvotāju vidū, jau vairākus gadus Rēzeknes novada pašvaldība organizē florbola čempionātu.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Rēzeknes novada pašvaldības sporta speciālists Igors Derjagins, šogad sacensības notiks sestdien, 5.decembrī Dricānu vidusskolas sporta zālē, un to sākums paredzēts plkst.9.00.

Sacensībās aicināti piedalīties Rēzeknes novadā dzīvojošie vai strādājošie florbolisti komandās līdz 11 dalībnieku sastāvā. Komandas jāpiesaka līdz 3.decembrim, sūtot pieteikumu uz e-pastu igors.derjagins@saskarsme.lv.

Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, komandas pārstāvja un dalībnieku vārdi, uzvārdi, dzimšanas gadi un kontaktinformācija. Sacensību uzvarētāji tiks apbalvoti ar kausu, diplomiem un medaļām.

Sacensību nolikums un pieteikuma anketa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)