Banner 980x90

OzO jaunieši svin savu otro dzimšanas dienu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Piektdien, 5.februārī Ozolaines pagasts pulcēja jauniešus no vairākiem Rēzeknes novada pagastiem, lai kopā nosvinētu OzO 2 gadu dzimšanas dienu, pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Jaunatnes lietu speciāliste Ozolaines pagastā Leila Rasima.

Lai svinēšana būtu interesantāka, jauniešiem bija iespēja pārbaudīt savas zināšanas "Mūzikas Erudītā". Komandām no Maltas, Ozolmuižas, Vērēmu, Sakstagala, Audriņu, Griškānu un Ozolaines pagastiem bija jāuzmin atskaņotās dziesmas, jāatsauc atmiņā dziesmās iztrūkstošos vārdus, jāuzmin melodiju, dzirdot vien dažas notis, jādzied karaoke, jāatpazīst vecās grupas vai dziedātājus, klausoties fragmentus no mūzikas platēm. Deviņu komandu konkurencē uzvaru pārliecinoši izcīnīja drosmīgā un zinošā komanda "MUIŽA" no Ozolmuižas pagasta. Simpātiju balvas saņēma Ozolmuižas un Maltas komandas, kuras konkursa laikā parādīja atraktivitāti un drosmi dziedāt un dejot.

Pasākuma otrajā daļā sekoja diskotēka ar lielisko Dj Tangoo, kā arī apsveikumi un dzimšanas dienas tortes ēšana. Liels paldies Ozolaines pagasta tautas nama jaunajai vadītājai Santai Ostašai, kas šājā pasākumā ieguldīja daudz enerģijas un darba! Paldies arī Ozolaines pagasta pārvaldes vadītājam Edgaram Blinovam, kas mūs vienmēr atbalsta un rosina uz jauniem darbiem un piedzīvojumiem! Paldies visiem, kas ar savu piedalīšanos padarīja mūsu dzimšanas dienas ballīti jautrāku un foršāku! Tiekamies Ozolmuižā 27.februārī "Black Star Mafia is Back" pasākumā!

Plašāk skatieties LRT sagatavotajā video sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)