Banner 980x90

Pabeigti autoceļa būvdarbi posmā starp Varakļāniem un Viļāniem

Rīga, 21.aug., LETA. Pabeigti autoceļa būvdarbi posmā starp Varakļāniem un Viļāniem, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Būvdarbi pabeigti uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža "Terehova" (A12) posmā no pagrieziena uz Madonu pie Varakļāniem līdz Viļāniem.

Posmā izbūvēts jauns salizturīgais slānis un šķembu pamats un ieklātas trīs asfalta kārtas. Viļānos ir izbūvēts rotācijas aplis, atjaunoti tilti pār Maltu, Kaževu un Malmuti.

Posma pārbūve sākās 2017.gada jūnijā, un to veica AS "A.C.B.". Darbu līgumcena bija 20,5 miljoni eiro, no kuriem 85% līdzfinansēja Kohēzijas fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)