Banner 980x90

Par ceturtdaļu audzis Rēzeknes pašvaldībai piederošā rehabilitācijas centra apgrozījums

Rīga, 21.maijs, LETA. 2018.gadā par 25% audzis Rēzeknes pašvaldības SIA "Rehabilitācijas centrs "Rāzna" apgrozījums, liecina "Firmas.lv" dati.

Medicīnisko pakalpojumu sniedzēja apgrozījums pērn bijis 632 815 eiro, bet vēl pirms gada - 509 179 eiro.

Augusi arī centra peļņa, kas pērn sasniegusi 21 608 eiro - divreiz vairāk nekā 8794 eiro vēl pirms gada.

Uzņēmuma gada pārskatam pievienotais vadības ziņojums liecina, ka "Rāznā" pērn iegādāts dažāds medicīniskais aprīkojums, ka arī tehnika klientu sadzīves apstākļu uzlabošanai. Tāpat uzlabota dzeramā ūdens uzlabošana, veikts lieveņa remonts, pirmajā stāvā izveidotas higiēnas telpas pacientiem ar kustību traucējumiem.

Arī šogad plānots veikt dažādus remontdarbus, piemēram, baseinā, pacientu istabiņās. Tāpat rehabilitācijas centra vadība iecerējusi aprīkot vairākas speciālistu darba vietas atbilstoši darba specifikai, iegādāties traktortehniku saimnieciskās darbības nodrošināšanai.

Rehabilitācijas centrs "Rāzna" atrodas Rēzeknes novada Lūznavas pagastā. To kopš dibināšanas 1995.gada nogalē vada Diāna Gavare-Karpova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)