Banner 980x90

Par "Gada sievieti Rēzeknē 2017" kļuvusi sporta dzīves organizatore Valentīna Svilāne - Dūda

Daugavpils, 8.marts, LETA. Ar vislielāko pieteikumu skaitu par "Gada sievieti Rēzeknē 2017" kļuvusi pilsētas sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne - Dūda, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Augstais apbalvojums viņai tika pasniegts svinīgajā sievietēm veltītajā koncertā Rēzeknes kultūras namā, kurā uzstājās Rēzeknes vīru koris "Graidi" un notika dizaineres Velgas Krukovskas zīmola "VelgaCode" modes skate "Tērpi ar stāstu".

Svilāne - Dūda daudz laika pavada strādājot, bet brīvdienas mīl pavadīt sportojot. Pērn apritēja desmit gadi, kopš viņa noorganizēja Rēzeknē nūjošanas pasākumus un tagad ar šo sporta veidu nodarbojas jau daudzi cilvēki. Ja notiek kādas sacensības, vai tas ir volejbols, basketbols, vieglatlētika, novuss vai šahs, tur visdrīzāk varēs sastapt arī Svilāni - Dūdu. Savukārt, sportojot komandā, viņa paspēs gan pati nostartēt, gan citus uzmundrināt un nofotografēt.

Atzinība par ieguldījumu uzņēmējdarbības attīstīšanā un pilsētas tēla popularizēšanā svinīgajā pasākumā tika pasniegta 2017.gadā darbību sākušās kafejnīcas "Putni" izveides iedvesmotāja Ilzei Gailānei. Savukārt atzinību par ilggadēju ieguldījumu jauno rēzekniešu izglītošanā un audzināšanā saņēma Rēzeknes 6.vidusskolas sākumskolas skolotāju Antonina Klapina.

Bibliotekārei Ruta Suseja saņēma atzinību par mūsdienīga bibliotekāra misijas popularizēšanu un ieguldījumu lasītveicināšanā Rēzeknē, krievu valodas un literatūras skolotāja Jekaterina Kalvāne - par ieguldījumu kultūras mantojuma saglabāšanā, sporta instruktore Larisa Razgale - par ieguldījumu rēzekniešu veselības veicināšanā un veselīga dzīves veida popularizēšanā, bet slimnieku mājas aprūpes speciāliste Alla Tretjakova - par ieguldījumu rēzekniešu veselības un aprūpes veicināšanā.

Ar mērķi iepazīstināt Rēzeknes iedzīvotājus ar pilsētā dzīvojošām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām ir aktīva dzīves pozīcija un kuras pēdējā gadā veikušas kaut ko sabiedriski nozīmīgu, konkursu rīkoja biedrība "Uzņēmīgo sieviešu klubs "Sentio".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)