Banner 980x90

Par "Kinder Chocolate" seju kļūst puisis no Rēzeknes

Sākot ar oktobri populārās šokolādes "Kinder Chocolate" veikalos būs pieejamas jaunos iepakojumos, kuru sejas būs bērni no Baltijas valstīm. Lai izvēlētu jaunos modeļus, zīmols "Kinder Chocolate" rīkoja konkursu visās trijās Baltijas valstīs. Unikālā akcija guva lielu atsaucību - Latvijā tika saņemti 3482 pieteikumi. Baltijā kopumā tika iesūtītas vairāk nekā 11 500 bērnu fotogrāfijas. Pēc žūrijas lēmuma, Latvijas "Kinder Chocolate" jaunās sejas būs desmit gadus vecā Amanda no Rīgas un septiņus gadus vecais Ervins no Rēzeknes.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv ziņo uzņēmuma pārstāvji, gandrīz trīs mēnešu garumā vecākiem no visām trijām Baltijas valstīm bija iespēja pieteikt savas atvases "Kinder Chocolate" konkursam, kura uzvarētāju - zēna un meitenes - attēls tiks izvietots uz ierobežotas tirāžas Kinder Chocolate iepakojumiem. Līdz šim "Kinder Chocolate" iepakojumiem bijuši vairāki modeļi. Visslavenākais no tiem - Gunters Euringers - ir jau gandrīz 50 gadu vecs. Viņš bija produkta seja vairāk nekā trīsdesmit gadu, sākot no 1973. gada.

Latvijas "Kinder Chocolate" jaunās sejas būs desmit gadus vecā Amanda no Rīgas un sepriņus gadus vecais Ervins no Rēzeknes. Uzvarētājus noteica žūrija, kas sastāvēja no Ferrero pārstāvjiem no Polijas un Latvijas, kā arī konkursa organizētājiem un fotogrāfa. Amanda sevi raksturo, kā jauku un dzīvespriecīgu meiteni, kas mīl dejot, ir smaidīga un atvērta. Savukārt septiņus gadus vecais rēzeknietis Ervins savā konkursa pieteikumā rakstīja: "Esmu atraktīvs, dzīvespriecīgs, labsirdīgs puika. Man patīk mācīties skolā, ceļot, dejot un spēlēties ar Lego. Man ļoti garšo šokolādes saldējums! Es mīlu savus vecākus un mazo brālīti."

Fotosesija Latvijā norisinājās 13.jūnijā. Dienas izskaņā akcijas uzvarētāji kopā ar savām ģimenēm devās sacensties boulingā, kas abiem bērniem ir iecienīts brīvā laika pavadīšanas veids. Abu akcijas uzvarētāju attēli tiks izvietoti uz vairāk nekā 300 000 "Kinder Chocolate" iepakojumu, kas veikalos nonāks oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)