Banner 980x90

Par Rēzeknes novada Izglītības pārvaldes vadītāju apstiprina Guntaru Skudru

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rēzeknes novada Izglītības pārvaldes vadītāja amatā pašvaldības deputāti vienbalsīgi apstiprinājuši Guntaru Skudru, aģentūru LETA informēja Rēzeknes novada domē.

Prezentējot savu Rēzeknes novada izglītības attīstības koncepciju, Skudra uzsvēra, ka izglītībai jāiet kopsolī ar laiku, tāpēc skolās vairāk jāievieš mūsdienu tehnoloģijas un pasaules līmeņa jauninājumi, lai pēc skolas gaitu pabeigšanas jaunieši būtu konkurētspējīgi ne vien vietējā, bet arī Latvijas un pasaules mērogā.

"Lai Rēzeknes novadā pastāvētu dzīvība un šī tā saucamā asinsrite, pēc iespējas jāsaglabā skolas tuvāk bērnu dzīvesvietai, savukārt vidusskolās jānodrošina daudzpusīga un kvalitatīva izglītība, ko palīdzēs sasniegt arī četrās novada vidusskolās izveidotie uzņēmējdarbības kontaktpunkti topošajiem un esošajiem uzņēmējiem," skaidroja Skudra.

Skudra kopš 2007.gada strādājis Rēzeknes novada pašvaldībā par interešu izglītības speciālistu. Pirms tam viņš bijis metodiķis Viļānu bērnu un jauniešu centrā, kā arī piecus gadus vadījis Kaunatas pagasta pirmsskolas izglītības iestādes darbu. Skudram ir Rēzeknes Augstskolas maģistra grāds pedagoģijā. Viņš ir vadījis vairākus starptautiskus projektus, tostarp jauniešu apmaiņas projektu "Jaunā Latvija pieredzējušā Eiropā" un Sabiedrības integrācijas fonda jauniešu vasaras izglītojošo skolu "Ieklausies…".

Jaunais Izglītības pārvaldes vadītājs darbu sāks, līdzko viņa kandidatūra tiks apstiprināta Izglītības ministrijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)