Banner 980x90

Par trešo Rēzeknes slimnīcas valdes locekli iecelts traumatologs Jezerskis

Rīga, 18.sept., LETA. Pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Rēzeknes slimnīca" dalībnieku sapulcē valdes locekļa ārstniecības jautājumos amatā iecelts traumatologs Rolands Jezerskis, aģentūra LETA uzzināja ārstniecības iestādē.

Atbilstoši statūtiem slimnīca darbojas trīs valdes locekļu vadībā. Mārīte Geida valdes locekļa amatu atstāja pēc pašas vēlēšanās, aģentūrai LETA skaidroja slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode. Tāpēc amatam tika izsludināts konkurss, kurā tika saņemti divu pretendentu pieteikumi.

Prasību loks kandidātiem bija visai plašs, tika pieprasīta gan darba pieredze veselības jomas darba organizācijā un plānošanā, gan darba kolektīva vadīšanā, gan arī zināšanas Eiropas Savienības līdzfinansēto projektu īstenošanā, kā arī vairāki citi kritēriji. Izvērtējot Jezerska kandidatūru, komisija nolēma, ka viņam ir nepieciešamās zināšanas un arī piemīt spēja uzņemties vadītāja lomu, lai nodrošinātu kapitālsabiedrības mērķu sasniegšanu.

Jezerskis savu karjeru 2007.gadā sāka Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcā, bet pēc tam kā traumatologs-ortopēds strādāja Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā Gaiļezers, Rīgas 2.slimnīcā, Rēzeknes slimnīcas Neatliekamās medicīnas palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļā, Neiroķirurģijas nodaļā, kā arī citur. Sondore-Strode klāstīja, ka Jezerskis slimnīcā strādā kopš 2009.gada. Paralēli darbam slimnīcā viņš pasniedzis lekcijas Paula Stradiņa medicīnas koledžā, kā arī pilnveidojis savas prasmes profesionālajos kursos, konferencēs un semināros.

"Firmas.lv" dati liecina, ka slimnīcas valdi vada Marita Zeltiņa, tajā darbojas arī Jānis Krišāns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)