Banner 980x90

Parakstīts Nodomu protokols starp ZM, LZA un LLMZA

Šī gada 4.februārī Zemkopības ministrijā tika parakstīts Nodomu protokols starp Latvijas Republikas Zemkopības ministriju (turpmāk- ZM) ministres Laimdotas Straujumas personā, Latvijas Zinātņu akadēmiju (turpmāk- LZA) tās prezidenta Ojāra Spārīša personā un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju (turpmāk- LLMZA) tās prezidentes Baibas Rivžas personā.

Parakstot Nodomu protokolu zemkopības ministre Laimdota Straujuma pauda gandarījumu par iespēju sadarboties ar zinātniekiem lēmumu pieņemšanā un norādīja, ka arī pati nāk no zinātnieku rindām. Ojārs Spārītis uzsvēra, ka apsveicama ir daļas valsts funkciju deleģēšana zinātniski pētnieciskajām iestādēm, un nozares ministrijas atbalsts lauksaimniecības un meža zinātnēm ir ļoti svarīgs. Savukārt Baiba Rivža izteica pateicību Zemkopības ministrijai par vēlmi sadarboties, jo nodomu protokols tiek parakstīts jau astoto gadu.

Plašāk skatieties TV24 sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)