Banner 980x90

Pārspēti siltuma rekordi, tirgo kļavu sulas, slēgs skolas

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien, 10.februārī pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Applūstot Raudavas upei, satiksmei slēgts viens reģionālais ceļš

Trešdien, 10.februārī, Vidzemē aplūstot Raudavas upei, satiksmei slēgts viens reģionālais ceļš, liecina "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) operatīvā informācija.

Valmiera24.lvValmiera24.lv

Latvijā varētu nākties slēgt ap desmit skolām

Skolu tīkla optimizācijas rezultātā būt nepieciešams slēgt ap desmit skolām, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica izglītības un zinātnes ministra amata kandidāts Kārlis Šadurskis (V).

Kārlis Šadurskis/ Foto no videoKārlis Šadurskis/ Foto no video

Bauskas novadā likvidēs Mežotnes internātvidusskolu

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) saskaņojusi vairāku skolu, kurās mācās mazāk par 60 skolēniem, slēgšanu. Jūlijā Bauskas novadā tiks likvidēta Mežotnes internātvidusskola, kurā mācās 39 izglītojamie. 

Bauska24.lvBauska24.lv

Valmieras tirgū neierasti ātri sāk pārdot pirmās kļavu sulas

Turpinoties ziemas sezonai neraksturīgi siltiem laika apstākļiem, Valmieras tirgū sākusies kļavu sulu pārdošana, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv novēroja Valmieras tirgū.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Saldū zaglis negūst mācību un mēģina zagt vēl trīs reizes

Piektdien, 5.februārī no kāda veikala telpām Saldū, Rīgas ielā, nozagts alkoholisks dzēriens un pārtika, iespējamā vainīgā persona noskaidrota.

Saldus24.lvSaldus24.lv

Mākslinieku komanda no Jelgavas uzvar Starptautiskajā Sapporo sniega skulptūru festivālā Japānā

Pirmo reizi, Sapporo (Japānā) 67.Sniega un ledus skulptūru festivāla vēsturē, Latvijas mākslinieku komanda no Jelgavas pilsētas izcīnīja uzvaru un ieguva galveno balvu ar skulptūru "Tilts", pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas pilsētas pašvaldībā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Cīnoties ar rindām, vēlas samazināt pacienta novērošanas laiku Onkoloģijas centrā pēc vēža izārstēšanas

Lai risinātu garo rindu jautājumu uz izmeklējumiem Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionārā, Latvijas Onkoloģijas centrs (LOC) iecerējis noteikt, ka pēc ārstēšanās pabeigšanas centrā vēža slimniekus novēros tikai trīs gadus, bet pēc tam to varētu darīt ģimenes ārsts.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Pērn avārijās gājuši bojā 187 cilvēki

Pagājušā gadā avārijās gājuši bojā 187 cilvēki, liecina Valsts policijas Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai iesniegtā informācija.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Kravu apgrozījums Liepājas ostā pieaudzis par 8,6%

Šī gada janvārī Liepājas ostā pārkrautas 477 820 tonnas kravu, kas ir par 8,6% vairāk nekā 2015.gada janvārī un par 2,2% vairāk nekā vidēji mēnesī 2015.gadā, aģentūru LETA informēja Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Ratniece-Kadeģe.

Liepaja24.lvLiepaja24.lv

Lizumā būvēs koģenerācijas staciju

Otrdien, 9.februārī koģenerācijas elektrostacijas "Avoti" būvlaukumā Lizuma pagastā svinīgi iebetonēta laika kapsula, atstājot nākamajām paaudzēm vēstījumu, tās dienas avīzi un naudu. Plānots, ka jau šī gada nogalē te sliesies koģenerācijas elektrostacija, kas ražos elektrību, siltumu un nodrošinās vismaz 5 darba vietas – stacijas vadītājam un operatoriem.

Publicitātes foto/ Foto: Gulbene.lvPublicitātes foto/ Foto: Gulbene.lv

Ar ministrijas akceptu Bauskas novada pašvaldība īstenos Īslīces vidusskolas reorganizāciju

Saņemot Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) saskaņojumu, Bauskas novada pašvaldība šogad sāks Īslīces vidusskolas reorganizāciju par pamatskolu, neskatoties uz vairāku vecāku iebildumiem vai protestiem. Protestējošie vecāki vēlas iepazīties ar saskaņojuma saturu.

Bauska24.lvBauska24.lv

Kurzemē fiksēti vairāki siltuma rekordi

Latvijā līdz trešdienas, 10.februāra pēcpusdienai maksimālās gaisa temperatūras rekordi ir pārspēti deviņās novērojumu stacijās, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)