Banner 980x90

 Pie Latvijas teritoriālajiem ūdeņiem manītas četras Krievijas lidmašīnas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Svētdien, 29.maijā virs Baltijas jūras neitrālajiem ūdeņiem pie Latvijas teritoriālo ūdeņu ārējās robežas identificētas četras Krievijas bruņoto spēku lidmašīnas, mikroblogošanas vietnē "Twitter" ziņo Nacionālie Bruņotie spēki (NBS).

Pie Latvijas teritoriālo ūdeņu ārējās robežas atradušies divi Krievijas daudzfunkcionālie iznīcinātāji "Su-27" un divi "An-26" markas lidaparāti.

Krievijas lidaparātus identificējušas patruļlidmašīnas.

Kievijas Bruņoto spēku lidmašīnas un kuģi Latvijas robežai 2015.gadā pietuvojušies vairāk nekā 270 reizes. Nacionālie bruņotie spēki bija identificējuši vairāk nekā 140 lidojumus, kā arī 130 gadījumus, kad Krievijas zemūdenes un kuģi bija pietuvojušies Latvijas teritoriālās jūras robežai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)