Banner 980x90

Plašs sieviešu un vīriešu apavu veikals ikvienai gaumei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Apavi ir kas vairāk nekā tikai līdzeklis, kas pasargā pēdas no apkārtējās vides iedarbības. Tie ir arī mūsdienīga cilvēka vizītkarte, tādēļ apaviem jābūt moderniem un vienmēr koptiem. Apavu veikals "Somijas apavi" piedāvā gan izejamos, gan ikdienas apavus, kā arī plašu kopšanas līdzekļu klāstu. "Somijas apavi" – tas ir modes un kvalitātes apvienojums, ko iecienījuši visprasīgākie klienti Latvijā. 

Izmeklēti, moderni un kvalitatīvi apavi
Pateicoties neatlaidīgajam komandas darbam un individuālajai pieejai katram klientam, apavu veikals "Somijas apavi" ļaus piedzīvot patiesi pozitīvu iepirkšanos. Iemesli, kādēļ šis apavu veikals būs īstā izvēle:
- piedāvājumā tikai augstas kvalitātes apavi no labākajiem ražotājiem;
- daudzveidīga apavu izvēle dažādām dzīves situācijām;
- personiska attieksme pret katru klientu;
- ērti un augstvērtīgi servisa pakalpojumi;
- iespēja veikt samaksu pa daļām, izmantojot LATEKO līzingu;
- regulāras atlaides, akcijas un konkursi.

"Somijas apavu" veikals atbilst augstākajiem standartiem gan kvalitātes, gan jaunāko modes tendenču ziņā. Izvēlies sev atbilstošāko modeli, kas izcels Tavu personību gan ballītēs, gan ikdienas darbos!

Atrodi īsto izmēru
Lai pārliecinātos par izmēra atbilstību, "Somijas apavu" mājaslapā pieejama izmēru tabula pieaugušajiem, kurā pavisam viegli var atšifrēt nepieciešamo izmēru. Viss, kas Tev jāzina, ir savas pēdas garums centimetros. Turklāt izmēri pieejami dažāda platuma pēdām – šaurām, normālām, platām un ļoti platām. 

Kā iepirkties?
"Somijas apavi" piedāvā plašu lokālo un interneta veikalu, kas ļaus ietaupīt gan laika resursus, gan naudu, jo tajā regulāri tiek izsludināti izdevīgi piedāvājumi. Iepirkšanās internetā ir ļoti vienkārša:
- izvēlies apavus – izskati visu piedāvājumu uzreiz vai meklē vēlamo apavu pāri pēc atsevišķām kategorijām meklētājā: modeļa veida, ražotāja, izmēra vai krāsas;
- liec noskatītos apavus virtuālajā grozā un norādi nepieciešamo izmēru;
- spied pogu "Pirkt";
- noformē pirkumu – sniedz nepieciešamos datus par sevi, izvēlies maksājuma veidu un spied pogu "Veikt maksājumu";
- saņem savā e-pastā apstiprinājuma vēstuli ar pirkuma datiem;
- saņem apavus jau otrajā darbdienā pēc pirkuma apstiprinājuma.

Ja Tev rodas kādi jautājumi vai neskaidrības saistībā ar iepirkšanos vai citu tēmu, droši sazinies ar "Somijas apavu" komandu pa tālruni +371 67284511.

Lai kādam stilam Tu dod priekšroku un lai kādas būtu Tava auguma aprises, šis apavu veikals būs īstā vieta, kur atrast piemērotāko modeli un izmēru. Turklāt šeit ir iespējams pielāgot apavus tieši Tavai personībai – iešūt, pastiept vai pat pārkrāsot! Iepērcies jau šodien interneta vietnē www.somijasapavi.lv vai dodies uz veikalu "Somijas apavi" Rīgā, Kr.Barona ielā 36.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)