Banner 980x90

Portālā "Latvija.lv" sākas elektroniskā pieteikšanās studijām augstskolās

Rīga, 26.jūn., LETA. No šodienas vienotajā valsts un pašvaldību portālā "www.Latvija.lv" sākas elektroniskā pieteikšanās studijām augstskolās, aģentūru LETA informēja Valsts reģionālās attīstības aģentūra.

E-pakalpojums sniedz iespēju reflektantiem pieteikties studijām kādā no 12 Latvijas augstskolām: Rīgas Tehniskajā universitātē, Latvijas Universitātē, Latvijas Lauksaimniecības universitātē, Banku Augstskolā, Daugavpils Universitātē, Informācijas Sistēmu menedžmenta augstskolā, Liepājas Universitātē, Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā, Ventspils Augstskolā, Vidzemes Augstskolā un Ekonomikas un kultūras augstskolā.

Konkurss vienotajā uzņemšanā norisināsies divās kārtās, un pirmajai no tām pieteikumus varēs iesniegt līdz 11.jūlijam.

Neatkarīgi no izvēlēto augstskolu, studiju programmu un prioritāšu skaita reģistrācijas maksa ir vienreizēja - 30 eiro. Savukārt, piesakoties klātienē, reģistrācijas maksa katrā augstskolā ir 30 eiro.

Tomēr pēc elektroniskās pieteikšanās, reflektantiem noteikti personiski jāierodas jebkurā no uzņemšanas punktiem apstiprināt pieteikumus un uzrādīt nepieciešamos dokumentus, jo skolu beigšanas diplomi netiek reģistrēti e-vidē. Apstiprināt visus pieteikumus un uzrādīt nepieciešamos dokumentus nav nepieciešams katrā no izvēlētajām augstskolām, bet gan vienā no tām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)