Banner 980x90

Prezidents valdībai novēl izvērtēt 24 neatkarības gados paveikto

Uzrunājot jauno Laimdotas Straujumas (V) valdību pirmajā sēdē, Valsts prezidents Andris Bērziņš aicināja ministriem atskatīties uz paveikto 24 neatkarības gados.

Bērziņš aicināja ministrus strādāt tā, lai katra Latvijas iedzīvotāja individualitāte, iniciatīva un radošums varētu brīvi attīstīties.

"Mans aicinājums visam Ministru kabinetam ir paskatīties uz aizgājušo 24 neatkarības gadu veikumu, un pietuvināt visu šo veikumu šodienas situācijai un nākotnes attīstības mērķim," teica Bērziņš.

Tāpat viņa aicinājums ministriem bija, strādājot savā amatā, apzināties un būt ļoti vērtējošiem, pieņemot izmaiņas un jaunus ierobežojumus Latvijas attīstībai. Bērziņš uzteica visus ministrus - gan tos, kas valdībā ir atkārtoti, gan arī jaunos, kas pirmo reizi sāks pildīt šos pienākumus. "Visi jaunpienācēji ir ar augstu profesionālo sagatavotību," teica Bērziņš.

Valsts prezidents arī pateicās Straujumai par drosmi uzņemties valdības vadītājas pienākumus un vēlēja jaunajai valdībai strādāt kā komandai.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Saeima trešdien ar balsu vairākumu ievēlēja jauno Laimdotas Straujumas valdību. Šī ir jau 19.valdība kopš neatkarības atjaunošanas Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)