Banner 980x90

"SEB banka" Rēzeknē pārcēlusies uz jaunām telpām

Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Rezekne24.lv

Ņemot vērā šogad plānoto klientu apkalpošanas vietu attīstību, oktobrī "SEB bankas" Rāznas filiāle mainīja nosaukumu uz Rēzeknes filiāle un pārcēlās uz jaunām telpām ēkā, kur atrodas arī Rēzeknes Centrālā bibliotēka.

"SEB bankas" Rāznas filiāles vadītāja Sanita Adricka paziņojumā medijiem skaidro, ka klienti jaunajā vietā jau novērtējuši mūsdienīgās, klientu vajadzībām atbilstošās telpas un ērto autostāvvietu ēkas iekšpagalmā. Klientiem bankā ir iespēja izmantot individuālos seifus. Lai gan jaunajās telpās vairāk uzmanības tiek veltīts, sniedzot klientiem finanšu konsultācijas, taču, tāpat kā iepriekš, filiāles darbinieki turpina apkalpot arī skaidras naudas darījumus.

Līdz ar atrašanās vietas maiņu klienti turpina aktīvi izmantot pašapkalpošanas zonā esošo skaidras naudas bankomātu un internetbankas termināli, kas klientiem pieejams katru dienu no plkst.6 līdz 23.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)