Banner 980x90

"Zeimuļs" aicina uz Vecāku nedēļu

Rezekne24.lv
Rezekne24.lv
No pirmdienas, 17.oktobra līdz piektdienai, 21.oktobrim Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā "Zeimuļs" jau trešo reizi tiek rīkota Vecāku nedēļa, kuras ietvaros notiks dažādi pasākumi vecākiem un visai ģimenei, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Vecāku nedēļa sāksies pirmdien, 17.oktobrī, ar "Labo darbu dienu", kuras laikā vecākiem būs iespēja kopā ar bērniem parūpēties par putniem un pašu rokām no dažādiem materiāliem – koka, plastmasas pudelēm un citiem, izgatavot putnu barotavas, kā arī sadarbībā ar Dabas izglītības centru "Rāzna" tiks spēlētas dažādas spēles un notiks citas radošās aktivitātes, veltītas putnu tēmai.

Otrdien, 18.oktobrī, visi interesenti tiek aicināti uz "Drošības dienu", kuras ietvaros Drošības mācību klasē notiks "Atvērto durvju diena" – nodarbības visai ģimenei un spēles par drošību uz ceļa un ikdienas dzīvē.

Trešdiena, 19.oktobris, būs veltīta radošām aktivitātēm un meistarībai. Šajā dienā Zeimuļa pedagogi vecākiem un bērniem rīkos dažādas radošās darbnīcas, kur būs iespēja pašu rokām izgatavot suvenīrus un citas noderīgas lietas.

Ceturtdien, 20.oktobrī, aicinām visus vecākus un bērnus jautri un interesanti pavadīt laiku tradicionālajā pasākumā "Tēja ar vecākiem" ar koncertu, kurā piedalīsies Zeimuļa audzēkņi, ģimenes fotostūrīti, spēlēm un konkursiem, tējas pauzi un labu garastāvokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)