Banner 980x90

Reģionālistikas zinātniskais institūts uzsāk jaunu projektu

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Reģionālistikas zinātniskais institūts kā vadošais partneris uzsāk ERASMUS+ Capacity Building projektu "Internationalisation and Modernisation of Education and Processes in the Higher Education of Uzbekistan/IMEP" 561624-EPP-1-2015-1-UK-EPPKA2-CBHE-SP - ERASMUS+ CBHE.

Projektā bez RTA iesaistītas vēl divas Eiropas valstu universitātes: Londonas Metropolitāna universitāte, Anglija un Poloponēses universitāte, Grieķija. Savukārt, no Uzbekistānas iesaistītas deviņas universitātes, Izglītības ministrija un ministrijas metodoloģiskais centrs. Projekta rezultāti paredz pilnveidot Uzbekistānas universitāšu vadības un docētāju profesionālās kompetences un veikt Uzbekistānas augstākās izglītības programmu modernizāciju atbilstoši Eiropas prasībām.

Š.g. 27. un 28.janvārī Eiropas Menedžmenta centrā, Briselē notika projektu vadītāju un trešo valstu pārstāvju tikšanās par projekta menedžmenta jautājumiem. IMEP projekta ietvaros šajā seminārā piedalījās projekta menedžere prof. Velta Ļubkina un projekta finanšu administratore Irēna Beinaroviča-Litvinova. Uzbekistānas pusi pārstāvēja ministrijas metodiskā centra direktors, prof. Uzokbois Begimkulovs, kurš, savstarpēji vienojoties, tika izvirzīts par projekta IMEP nacionālo koordinatoru Uzbekistānā. Dr.paed., prof. Velta Ļubkina, RTA REGI zinātniskā institūta direktore

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)