Banner 980x90

Rēzeknē aizvadīts šaha čempionāts veterāniem

Sestdien, 11.maijā norisinājās Rēzeknes pilsētas atklātais čempionāts šahā veterāniem,kurā piedalījās šaha entuziasti virs 50 gadiem, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne.

Sacensībās varēja piedalīties šaha spēles entuziasti, kuru gadu skaits ir 50 vai vairāk. Uz šaha spēlēm ieradās pieci šahisti, diemžēl kaimiņu novadu spēlētāji neieradās un vietējiem konkurenci nesagādāja.

Sacensības notika izspēlējot katram ar katru divas reizes - divus apļus. Pirmajā aplī izcīnot visas uzvaras, bet otrajā aplī vienā spēlē uzvarot, vienu nospēlējot neizšķirti, divās zaudējot, ar sakrātiem 5,5 punktiem par čempionu kļuva Viktors Čeremnihs.

Vicečempiona godā ar 5 punktiem Genādijs Solovjovs, viņam pirmajā aplī viena uzvara un trīs zaudējumi, bet otrajā aplī visas četrās spēlēs uzvaras.

Trešajā vietā Georgijs Ņikiforovs, kuram četrās spēlēs uzvaras, viens neizšķirts un trīs zaudējumi – kopā 4,5 punkti.

Ceturtajā vietā ar četriem punktiem Augusts Seiksts, bet piektajā vietā ar vienu punktu novusa spēles entuziasts Vasilijs Šerršņovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)