Banner 980x90

Rēzeknē Aktīvā tūrisma dienā varēs iepazīt tūrisma pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus

Daugavpils, 5.jūn., LETA. Sestdien, 9.jūnijā, Rēzeknē, Festivāla parkā rēzekniešiem un pilsētas viesiem būs iespēja iepazīt aktīvā tūrisma pakalpojumu sniedzēju piedāvājumus, aģentūru LETA informēja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

No plkst.10 līdz 14 atpūtniekus Festivāla parkā gaidīs kartingi, ielas florbola laukums, jauniešu centra "Joniors" izklaides un atrakcijas, kvesta istabas mīklas, zumbas un radošo pakalpojumu centra "Zeimuļs" jauniešu aktivitātes "Bumbas kā bungas" paraugdemonstrējumi, peintbola ekipējuma apskate, bērniem – sumo rings un velokarti.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja arī uzzināt šīs sezonas aktualitātes no Olimpiskā centra Rēzekne āra peldbaseina, zirgu sētas "Untumi" un pirts kompleksa "Resento SPA". Savukārt Dabas aizsardzības pārvaldes pārstāvji stāstīs par Rāznas nacionālā parka jaunumiem. Tie, kas precīzi atbildēs uz četriem āķīgiem jautājumiem, varēs izmēģināt veiksmi loterijā un laimēt dāvanu kartes un atlaižu kuponus aktīvajai atpūtai un izklaidei.

Drošsirdīgajiem no plkst.10.30 līdz 12 būs iespēja bez maksas izbaudīt laivošanas priekus no Krasta ielas 47 (vecajām Lesčinska dzirnavām) līdz Festivāla parkam. Savukārt plkst.12 visi riteņbraukšanas entuziasti būs aicināti doties velo ekskursijā "Rēzeknes 7 pakalni". Septiņos pieturas punktos (pakalnos) ekskursantus sagaidīs zinoši un aizrautīgi stāstnieki, kuri iepazīstinās ar katra pakalna unikālo stāstu.

Vēlāk ikviens būs aicināts pievienoties piknikam pie Kovša ezera, kurā paredzēti arī veikparka "GoWake" pārstāvju paraugdemonstrējumi, iespēja izmēģināt SUP dēli un lieliska mūzika.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)