Banner 980x90

Rēzeknē atkal pieejams cieto sadzīves atkritumu šķirošanas laukums

Sadzīves atkritumu konteineri stāv tukši tikai tad, kad tos tikko savācis apsaimniekotājs, taču lielākoties urnas ir piepildītas ar cilvēka radītajiem sadzīves pārpalikumiem.

Lai samazinātu atkritumu apjomus un taupītu dabas resursus, nepiesārņotu apkārtējo vidi un lai samazinātu atkritumu apglabāšanas izmaksas tie ir jāšķiro.

Tāpēc darbu atsācis Rēzeknē vienīgais cieto atkritumu šķirošanas laukums, kur dažādos konteineros iedzīvotāji bez maksas var nodot jau sašķirotas lietas.

Laukumā iespējams nodot arī bīstamos atkritumus - vecus ledusskapjus, luminiscentās spuldzes, dažāda veida virtuves elektrotehniku, kā arī izlietotās baterijas.

Plašāk skatieties Latgales Reģionālās televīzijas sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)