Banner 980x90

Rēzeknē atklās Latvijā vērienīgākās skolēnu spēka un prāta spēles "ZZ Čempionāts 2016" 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Pirmdien, 7.martā, Rēzeknē svinīgi atklās Latvijā lielākās skolēnu sporta un prāta spēles "ZZ Čempionāts 2016". Šogad "ZZ Čempionāts" atzīmē desmitgadi, un kopumā šo gadu laikā spēlēs ir piedalījušies jau ap 1 000 000 skolēni, viņu vecāki, skolotāji, skolas direktori, atbalstītāji un organizētāji. "ZZ Čempionāta 2016" mērķis ir pulcēt 90% no visiem Latvijas skolēniem.

Kā pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja "ZZ Čempionāts" sabiedrisko attiecību speciāliste Jūlija Vasiljeva, "ZZ Čempionāts 2016" svinīgā atklāšana norisināsies 7.martā Rēzeknes 5.vidusskolā, Rūpnīcas ielā 11, plkst.11.25 un Rēzeknes 4.vidusskolā, Viļānu ielā 2, plkst.12.30.

Čempionāta atklāšanā piedalīsies visas iepriekšminēto skolu klases, "Zelta Zivtiņas" reklāmu varoņi Zī un Zē. Atklāšanas pasākumā dalībnieki tiks informēti par "ZZ Čempionāts 2016" norisi, noteikumiem un dalības nosacījumiem. Tāpat atklāšanas pasākums norisināsies arī Maltas vidusskolā, plkst 14.45.

"ZZ Čempionāta" mērķis ir popularizēt fiziski aktīvu un radošu dzīvesveidu bērnu un jauniešu vidū, kā arī mudināt skolēnus uz savstarpējo sadarbību, cieņu un saliedētību. Spēlēs skolu klases no visas Latvijas sacenšas, demonstrējot spēju sadarboties komandā un izmantot katra talantus un erudīciju.

Pērn "ZZ Čempionātam" pieteicās vairāk nekā 2000 klases no 400 skolām, aptverot vairāk nekā 100 Latvijas novadus un pilsētas. Arī šogad "ZZ Čempionāts" plāno pulcēt tikpat lielu skolēnu skaitu.

Latvijā vērienīgākās skolēnu sporta un prāta spēles "ZZ Čempionātu 2016" organizē mobilo sakaru zīmols "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar jauniešu organizāciju "Avantis". Šī gada galvenais partneris ir pasaulē vadošais informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmums "Huawei Technologies Investment Co., Ltd". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)