Banner 980x90

Rēzeknē atklās rekonstruēto "Rimi" lielveikalu

Daugavpils, 8.dec., LETA. Šodien plkst.12 Rēzeknē, Galdnieku ielā 8, pēc trīs mēnešus ilgušās rekonstrukcijas tiks atklāts jaunais "Rimi" lielveikals, aģentūru LETA informēja SIA "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Atklāšanas dienā pirmos apmeklētājus "Rimi" priecēs atraktīvs rūķis ar saldumiem un "Rimi" burkāns. Jaunajā lielveikalā, kura kopējā platība būs teju 970 kvadrātmetri, varēs iegādāties visu ikdienā nepieciešamo - svaigus augļus, dārzeņus, piena produktus, mājsaimniecības un higiēnas lietas, kā arī citas preces. Lielveikala nodrošinās 28 darba vietas, tā darba laiks būs no plkst.8 līdz 22.

Rūpējoties par vidi, "Rimi" arī Galdnieku ielas lielveikalā Rēzeknē izmantojis energoefektīvo LED apgaismojumu, kas ļaujot ietaupīt līdz pat 30% no apgaismojuma elektrības patēriņa. Tāpat izmantotas īpašas aukstumsistēmas, kas ļauj nodrošināt energoefektīvu telpu apsaimniekošanu un uzturēšanu.

Patlaban "Rimi Latvia" tīklā ir 118 trīs formātu veikali: 31 "Rimi" hipermārkets, 43 "Rimi" lielveikali un 44 zemo cenu veikali "Supernetto". "Rimi" un "Supernetto" veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)