Banner 980x90

Rēzeknē glābējsilītē atstāj zīdaini

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ceturtdien, 29. decembrī plkst.1.50 SIA "Rēzeknes slimnīca" esošajā glābējsilītē atstāts puisītis. Bērniņš ir 2,8 kilogramus smags, un šobrīd ievietots slimnīcas bērnu nodaļā. Pēc ārstu apskates secināts, ka bērniņa veselības stāvoklis ir apmierinošs, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informē SIA "Rēzeknes slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Sondore-Strode.

Par notikušo informētas atbildīgās institūcijas, patlaban norit visu nepieciešamo dokumentu sakārtošana, lai puisīti jau šodien nogādātu Austrumlatvijas perinatālās aprūpes centrā.

Glābējsilīte Rēzeknē atvērta 2012.gada novembrī. Drīz pēc atvēršanas tajā atstāts kāds jaundzimušais, uz kuru vēlāk pieteicās bērna vecmāmiņa. Savukārt otrs puisēns atstāts šī gada februārī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)