Banner 980x90

Rēzeknē izskanēs tradicionālais Ziemassvētku dziesmu koncerts "Ziemassvētku Zvaigznes gaisma"

Daugavpils, 5.janv., LETA. Svētdien, 7.janvārī, plkst.14 Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā notiks tradicionālais Ziemassvētku dziesmu koncerts "Ziemassvētku Zvaigznes gaisma", aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Ziemassvētku dziesmu koncerts tiek rīkots Starptautiskā Ziemassvētku dziesmu festivāla ("Festiwal Boženarodzeniowych koled) ietvaros sadarbībā ar Latvijas Poļu savienības Rēzeknes nodaļu un priecēs tā apmeklētājus ar tradicionālajām Ziemassvētku melodijām dažādās interpretācijās.

Koncertā piedalīsies Rēzeknes mazākumtautību amatiermākslas kolektīvi: baltkrievu "Suzorje", ukraiņu "Vodograj", krievu "Bereģiņi", "Harmonija", "Zdravinka", bērnu kolektīvi "Kolorīts" un "Ručejok", kā arī poļu sieviešu koris Jutrzenka".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)