Banner 980x90

Rēzeknē izskanēs Ziemassvētku koncerts "Roka uz sirds"  

Publicitātes foto
Publicitātes foto

27.decembrī plkst.16.00 Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē dziedātāja Jenny May un Normunds Pauniņš sniegs Ziemassvētku koncertu "Roka uz sirds", pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pastāstīja Maija Upeniece,pašvaldības aģentūras "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs" reklāmas speciāliste.

Dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe, kura ir studējusi Rēzeknes Mākslas koledžā (tagad Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola), nolēmusi viesoties skolas dienu takās un kopā ar dziedātāju Normundu Pauniņu uzstāsies Rezeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē .

Dziedātāja Jenny May un Normunds Pauniņš, apvienojušies duetā. Mūziķi jau agrāk tikušies dažādos kopīgos projektos un nu nolēmuši sadziedāties abiem mīļākajos svētkos, kas jau no agras mazotnes abiem ir nesuši pacilātas, brīnumiem bagātas noskaņas. "Gribas šo svētku brīnumu radīt arī citiem. Kad mēs lūdzam vienatnē, Dievs mūs dzird, kad lūdzamies kopā, Dievs stāv mums klāt. Līdzīgi ir ar muzicēšanu. Kad dziedam vieni- tiekam saklausīti, kad dziedam visi kopā- milzīga pateicība paceļas no mums debesīs un ir sajūta, ka svētība mūs pārņem, " tā mūziķi par gaidāmajiem svētkiem.

Svētku noskaņu papildinās arfas skaņas, perkusijas un flauta.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)