Banner 980x90

Rēzeknē jauna sieviete nāvējoši sadur vīrieti

Daugavpils, 18.okt., LETA. Rēzeknē kopīgas iedzeršanas laikā starp divām sievietēm un vīrieti izcēlies konflikts, kura laikā 1998.gadā dzimusi, policijas redzeslokā iepriekš nonākusi sieviete nāvējoši sadūrusi vīrieti.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova, pagājušajā nedēļā Rēzeknes policijas iecirknī tika saņemts izsaukums uz kādu konfliktu. Ierodoties notikuma vietā, likumsargi atrada 1976.gadā dzimuša vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Pēc policijas rīcība esošās informācijas, kopīgi lietojot alkoholu, starp cietušo un sievietēm izcelies konflikts, kura gaitā vīrietim tika nodarīti miesas bojājumi, tostarp arī durta brūce, kā rezultātā iestājās cietušā nāve.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikumā 116.panta. Par šādu likumpārkāpumu vainīgajām personām paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Kriminālpolicijas biroja Sevišķi smagu un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas darbinieki sadarbībā ar Rēzeknes iecirkņa darbiniekiem, veicot izmeklēšanas darbības, noskaidroja 1998.gadā dzimušās sievietes saistību ar šo noziedzīgo nodarījumu.

Minētā sieviete jau iepriekš bija nonākusi policijas redzeslokā. Aizdomās turamajai piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Policija turpina izmeklēšanu, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)