Banner 980x90

Rēzeknē Jauno gadu varēs sagaidīt kopā pie pilsētas galvenās Ziemassvētku egles

Daugavpils, 29.dec., LETA. Tuvojoties gadumijai, 31.decembrī, no plkst.23 Rēzeknē, Festivāla parkā iedzīvotāji būs aicināti sagaidīt Jauno gadu kopā pie pilsētas galvenās Ziemassvētku egles, aģentūru LETA informēja Rēzeknes Kultūras un tūrisma centra reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

Svētku programmā "Lai prieks tev un man!" Jauno gadu varēs sagaidīt kopā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieriem Aināru Ančevski un Agnesi Cīruli, etnomūziķi Ēriku Zepu un vietējo deju studiju "Stoptime".

Aktieris Ančevskis skatītājiem ir pazīstams arī kā TV3 šovu "Dejo ar zvaigzni" dalībnieks un seriālu "Likteņa līdumnieki", "UgunsGrēks" un "Ēnu spēles" varonis. Aktrise Cīrule ir filmējusies kinofilmās "Es esmu šeit" un "Pelnu sanatorija".

Talantīgais etnomūziķis Zeps no postfolkloras grupas "Rikši" pasākuma gaitā rūpēsies par muzikālo jautrību. Savukārt deju studijas "Stoptime" jaunieši pārsteigs ar jauniem deju projektiem.

Pusnaktī, gadumijā debesīs virs Rēzeknes uzplaiksnīs svētku salūts. Pasākuma turpinājumā - disko deju ritmi kopā ar dīdžeju Ēriku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)