Banner 980x90

Rēzeknē maina pašvaldības darbinieku darba grafiku karstā laika dēļ

Sakarā ar karsto laiku un laika prognozi tuvākajām dienām daudziem Rēzeknes domes un tās struktūrvienību darbiniekiem ir mainīts darba grafiks, pilsētas informācijas portāls Rezekne24.lv uzzināja Rēzeknes pilsētas pašvaldībā.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs (SC) ir izdevis rīkojumu, ar kuru no 7.augusta līdz 12.augustam domes un tās struktūrvienību darbiniekiem darba laiks ir noteikts no plkst.7.00 līdz 13.00 un divas stundas jāstrādā attālināti.

Darbinieki, kuriem ir summētais darba laiks (dežuranti, autovadītāji), darba pienākumus veiks līdzšinējā kārtībā. Netiks mainīts darba laiks arī klientu apkalpošanas speciālistiem un darbiniekiem, kuri struktūrvienībās nodrošina apmeklētāju pieņemšanu.

Līdz ar to pilsētas iedzīvotāji no izmaiņām domes un tās struktūrvienību darbinieku darba grafikā necietīs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)