Banner 980x90

Rēzeknē Māmiņu klubs aicina uz Topošo māmiņu skolu

Trešdien, 10.septembrī notiks Topošo māmiņu skolas pirmā nodarbība, kuru organizē biedrība "Rēzeknes Māmiņu klubs".

Kursā iekļautas septiņās lekcijas, kuras vadīs ārsts – ginekologs, vecmāte, psihologs, zīdīšanas konsultante, kā arī firmas, kas piedāvā noderīgas lietas topošajām māmiņām un viņu gaidāmajiem mazuļiem.

Topošo māmiņu skolas nodarbības – tā ir lieliska iespēja apgūt svarīgas iemaņas, kas noderēs dzemdību laikā, kā arī pirmajās mazuļa aprūpes dienās un palīdzēs Jums sagatavoties dzemdībām, lai par šo procesu paliktu tikai vispatīkamākās atmiņas.

Topošo māmiņu skolas jaunā programma:
* 10.septembrī plkst.15.00 – vecmāte Edīte Lubāne stāstīs par izmaiņām sievietes organismā grūtniecības laikā, kā arī par dažādiem sarežģījumiem, kuri var rasties grūtniecības laikā, kā arī par diētu, apģērbu, medikamentiem, ceļošanu, kaitīgiem ieradumiem grūtniecības laikā un daudz ko citu.
* 17.septembrī plkst.15.00 – vecmāte Žanna Ivanova pastāstīs par dzemdību etapiem, kā pareizi elpot un uzvesties dzemdību laikā un citiem jautājumiem.
* 24.septembrī plkst.15.00 – ginekologs Andrejs Ivanovs stāstīs par gatavošanos dzemdībām, par dzemdību norisi, par pretsāpju līdzekļu izmantošanu dzemdību laikā, par dažādiem sarežģījumiem dzemdību laikā un ķeizargrieziena operāciju, kā arī pastāstīs par ģimenes dzemdībām, pēcdzemdību kontracepciju.
* 1.oktobrī plkst.15.00 – psihologs Alīna Gailuma stāstīs par psiholoģiskajām izmaiņām grūtniecības laikā. Lekcijas mērķis – sievietes iekšējās harmonijas stabilizēšana, bažu un nemiera kliedēšana, negatīvu emociju un baiļu par grūtniecību novēršana.
*8.oktobrī plkst.15.00 – sertificēta zīdīšanas konsultante Anita Baltalksne pastāstīs un parādīs, kā pareizi aprūpēt jaundzimušo, par pareizu mazuļa hendlingu (bērniņa cilāšanu un nēsāšanu uz rokām), demonstrēs slingu un parādīs, kā to pareizi izmantot.
*15.oktobrī plkst.15.00 – sertificēta zīdīšanas konsultante Anita Baltalksne stāstīs par nepieciešamību mazuli barot ar krūti, mācīs kā vissekmīgāk uzsākt zīdīšanu, lai izvairītos no problēmām un neveiksmēm, emocionāli un informatīvi sagatavos un iedrošinās topošās māmiņas mazuļa barošanai ar krūti, lai rastu sevī spēku un ticību, ka viņām viss izdosies (Ieeja brīva).
* 22.oktobrī plkst.15.00 – bērnu preču veikala "Princese" pārstāvis pastāstīs par pareizu apģērba izvēli jaundzimušajiem un citām vajadzīgām lietām gan māmiņām, gan viņu mazuļiem. Palīdzēs ar ieteikumiem mazuļa pūriņa iegādei (Nodarbība notiks veikalā "Princese" Rēzeknē, N.Rancāna ielā 41. Ieeja brīva);

Lekcijas Topošo māmiņu skolā notiks katru trešdienu, plkst.15.00 Māmiņu kluba telpās, Radošo pakalpojumu centrā "Zeimuļs" Krasta ielā 31, kabinetā 1.9.

Aicinām visas topošās māmiņas. Lūgums iepriekš pieteikties pa tālr. 28375137 vai www.mkrezekne.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)